Η TESY παρουσιάζει
την νέα σειρά ηλεκτρικών θερμοσιφώνων BiLight.

Piston effect
εξασφαλίζει έως και 15% περισσότερο ζεστό νερό.

Ο νέος σχεδιασμός του τύπου ακροφυσίου στην εισαγωγή του κρύου νερού δημιουργεί το μοναδικό φαινόμενο του PISTON EFFECT το οποίο εξασφαλίζει έως και 15% περισσότερο ζεστό νερό. Η νέα αυτή τεχνολογία είναι στην διαδικασία κατοχύρωσης της πατέντας.

Δες την διαφορά σε σύγκριση με τους κοινούς ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες.

Εξασφαλίζει έως και 16% χαμηλότερες απώλειες ενέργειας

Εξασφαλίζει έως και 16% χαμηλότερες απώλειες ενέργειας, με την εξάλειψη της θερμικής γέφυρας μεταξύ του δοχείου νερού και της πλάκας στερέωσης στον τοίχο.

Μοναδικός διακόπτης Bilight με 2 λειτουργίες

Ο διακόπτης έχει 2 λειτουργίες, με την απεικόνιση της αλλαγής χρώματος της φωτεινής ένδειξης. Η φωτεινή χρωματική ένδειξη απεικονίζει την λειτουργία «θέρμανση» της μονάδας και την λειτουργία «έτοιμο για χρήση», όταν το νερό έχει φτάσει την μέγιστη θερμοκρασία και είναι έτοιμο για χρήση.

Βολικός θερμοστάτης

Ο μηχανικός ρυθμιζόμενος θερμοστάτης, τοποθετημένος στο κάτω μέρος του θερμοσίφωνα, είναι μεγαλύτερος και απλός στον χειρισμό επιτρέποντας την εύκολη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Οι διαβαθμίσεις της θερμοκρασίας είναι ανάγλυφες έτσι ώστε και χρήστες με προβλήματα όρασης να μπορούν να αντιληφθούν την θέση που έχει ρυθμιστεί.